Angebote zu "Kultura" (2 Treffer)

Kategorien

Shops

Arsimi Dhe Kultura Ne Myzeqe (1912 - 1990)
36,99 € *
ggf. zzgl. Versand

...Një libër voluminoz mbi 500 faqje i njërit prej kuadrove që bëri emër viteve të shkuara në Lushnje. Libri i tij është një minierë informacionin. Aty na jepet një pamje e gjere e zhvillimit të arsimit dhe kulturës në harkun kohor 1912-1990. 'Arsimi dhe Kultura në Myzeqe' është një kontribut i spikatur në historiografinë tonë. Është shfrytëzuar një material i pasur arkivor i cili nuk ka lënë në harrese hapat vendimtare që u hodhën në arsimin parashkollor, fillor, shtatëvjeçar e të mesëm që do të çonin patjetër në ngritjen e horizontit shkencor e kulturor të rinisë shkollore....

Anbieter: Thalia AT
Stand: 05.08.2020
Zum Angebot

Ähnliche Suchbegriffe